ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Θα μπορούσα να επιστρέψω το προϊόν που έλαβα εάν είναι λάθος προϊόν ή είναι με ζημιά ή είναι ένα προϊόν που δεν περίμενα;

Ναι, θα μπορούσατε. Η πολιτική μας διαρκεί 30 ημέρες. Αν μετά την αγορά σας έχουν περάσει 30 μέρες, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και υπό την ίδια κατάσταση που το λάβατε. Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική συσκευασία. Ορισμένοι τύποι εμπορευμάτων απαλλάσσονται από την επιστροφή. Τα φθαρτά αγαθά όπως τα τρόφιμα, τα λουλούδια, οι εφημερίδες ή τα περιοδικά δεν μπορούν να επιστραφούν. Επίσης, δεν δεχόμαστε προϊόντα που είναι οικιακά προϊόντα ή υγιεινής, επικίνδυνα υλικά ή εύφλεκτα υγρά ή αέρια.

Πρόσθετα αντικείμενα που δεν μπορούν να επιστραφούν:

Δωροκάρτες

Διαθέσιμα προϊόντα λογισμικού

Μερικά είδη υγείας και προσωπικής φροντίδας

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε μια απόδειξη ή μια απόδειξη αγοράς.
Μην στείλετε την αγορά σας πίσω στον κατασκευαστή.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες χορηγούνται μόνο μερικές επιστροφές (εάν υπάρχουν). Βιβλίο με εμφανή σημάδια χρήσης, CD, DVD, ταινία VHS, λογισμικό, βιντεοπαιχνίδι, ταινία κασέτας ή ρεκόρ βινυλίου που έχει ανοιχτεί.

Οποιοδήποτε προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, είναι κατεστραμμένο ή λείπουν εξαρτήματα για λόγους που δεν οφείλονται στο σφάλμα μας δεν υπόκεινται στην πολιτική να του επιστραφούν χρήματα ή ανταλλαγή με άλλο προϊόν.
Κάθε στοιχείο που επιστρέφεται περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση επίσης δεν υποκειται στην παραπάνω πολιτική.

Επιστροφές (εάν υπάρχουν)

Ναι μπορείς. Μόλις ληφθεί η επιστροφή σας και επιθεωρηθεί, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο στοιχείο σας. Επίσης, θα σας ειδοποιήσουμε για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων.

Εάν είστε εγκεκριμένοι, τότε η επιστροφή σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία και μια επιστροφή θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας εντός ορισμένου αριθμού ημερών.

Λανθασμένες ή καθυστερημένες επιστροφές (εάν υπάρχουν)

Εάν δεν έχετε ακόμη λάβει επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος πριν από την επίσημη δημοσίευση της επιστροφής χρημάτων. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την αποστολή επιστροφής χρημάτων. Αν έχετε κάνει όλα αυτά και εξακολουθείτε να μην έχετε ακόμη λάβει την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο beedna78@gmail.com.

Στοιχεία πώλησης (κατά περίπτωση)

Μόνο τα αντικείμενα τακτικής αξίας μπορεί να επιστραφούν, δυστυχώς τα στοιχεία πώλησης δεν μπορούν να επιστραφούν.

Ανταλλαγές (εάν υπάρχουν)

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο αν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Αν χρειαστεί να κάνετε ανταλλαγή για το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας ένα email στο beedna78@gmail.com και στείλτε το στοιχείο σας στη διεύθυνση: ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ 1, 18450 ΝΙΚΑΙΑ.

Επιστροφές πελατών,

Αττάλειας 1 Νίκαια,

Αττική.

18450.

Μπορούμε μόνο να ανταλλάξουμε στοιχεία για το ίδιο προϊόν

Μόλις λάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα θα εξεταστούν και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιστροφή χρημάτων το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών. Τα προϊόντα που θεωρούνται ελαττωματικά θα επιστραφούν στο ακέραιο ή θα ανταλλάσσονται αν υπάρχει διαθέσιμη ανταλλαγή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ακυρώνουμε ολόκληρη την παραγγελία. Ο συνηθέστερος λόγος είναι επειδή τα στοιχεία της διεύθυνσης χρέωσης που παρέχονται από τον πελάτη δεν ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες που έχει η τράπεζα του πελάτη για την εγγραφή τους.

Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση χρέωσης που παρέχετε είναι η διεύθυνση στην οποία έχει καταχωρηθεί η κάρτα. Μόλις ακυρωθεί μια παραγγελία, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου. Καταχωρίστε μια νέα παραγγελία για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι διευθύνσεις είναι σωστές. Για πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακύρωσης που σας στείλαμε.

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του στοιχείου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.
Ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας, μπορεί να διαφέρει ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει σε εσάς το ανταλλασσόμενο προϊόν. Εάν στέλνετε ένα προϊόν άνω των 75 ευρώ, θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση μιας παρακολούθησης αποστολής ή την αγορά αποσκευών. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστραφέν στοιχείο σας. 

Η πολιτική μας ως Beeodna είναι ο πελάτης μας να μην επιβαρύνεται με τα τεράστια ποσά μεταφοράς.
Έχουμε επιτύχει πολύ καλές τιμές με τους συνεργάτες μας μεταφορείς λόγω της πιστοληπτικής μας ικανότητας.
Αυτό μας έκανε να αποφασίσουμε να ρυθμίσουμε το κόστος μεταφοράς μας στα χαμηλότερα επίπεδα προς το τελικό όφελος του πελάτη μας.

Από την άλλη πλευρά, απαιτούμε από τους συνεργάτες μας την καλύτερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των προϊόντων σας.

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής και παραλαβής των προϊόντων μας με ποικιλούς τρόπους εντός Αττικής.

 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ από την αποθήκη μας στην Ατταλείας 1 Νίκαια Αττικής(πλησίον του υποκατασκευήν νέου μετρό Νίκαιας στον Άγιο Νικόλαο). Απόσταση από αυτό ένα λεπτό ως πεζοί.

  ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ πελατών 10-17:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από Δευτέρα-Παρασκευή. Υπάρχει και δυνατότητα κατόπιν συνεννοήσεως να εξυπηρετούμε σε ειδικές περιπτώσεις και διαφορετικές ώρες. Οι πληρωμές θα μπορούν να γίνονται με μετρητά και με κάρτα(διαθέτουμε POS).

 • ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ των προϊόντων μας σε σταθμούς μετρό σε όλη την Αττική.

ΗΜΕΡΑ

ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΡΟ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΡΟ ΜΠΛΕ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΤΡΑΜ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ

ΤΡΑΜ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΥΛΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

  

10:00-12:00

   17:00-19:30

ΤΡΙΤΗ

 13:30-15:30

11:30-13:30

17:00-19:30

   

ΤΕΤΑΡΤΗ

17:00-19:30

    11:30-13:3013:30-15:30

ΠΕΜΠΤΗ

 11:30-13:30

13:30-15:30

  

17:00-19:30

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  17:00-19:30 13:30-15:30  

11:30-13:30

ΣΑΒΒΑΤΟ

   

11:30-13:30

17:00-19:30

  

ΚΥΡΙΑΚΗ

      

Στις παραδόσεις θα πρέπει να έχει γίνει προσυνεννόηση για την στάση του μετρό και την ακριβή ώρα μία μέρα πριν. Επιβεβαίωση θα γίνεται 1 ώρα πριν την συνάντηση. ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ στα σημεία των εκδοτηρίων. Οποιαδήποτε άλλη παράδοση σε διαφορετικό προτεινόμενο χώρο δεν θα γίνεται αποδεκτή. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον ΧΡΕΩΣΗ. Τα κουτιά παράδοσης θα είναι σφραγισμένα και δεν θα επιτρέπεται να ανοίγονται από τους πελάτες.

 • ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ σε τοποθεσίες που δεν εξυπηρετούνε τα μέσα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ θα χρεώνονται με 3 ευρώ επιβάρυνση με παράδοση στην εξωτερική είσοδο του χώρου παράδοσης (πεζοδρόμιο). Οι παραδόσεις θα γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως μίας ημέρας πριν την αποστολή. Θα πρέπει να δίδονται από τον πελάτη τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, όνομα παραλήπτη και ώρες παραλαβής στην οικία ή κατάστημα με εύρος τριών ωρών. Θα καταβάλλεται το ποσό πώλησης του προϊόντος συν 3 ευρώ μεταφορικά κόστη. Τα κουτιά θα είναι σφραγισμένα και δεν επιτρέπεται να ανοίγονται πριν την αγορά τους.

 • ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ σε τοποθεσίες που είναι στην περιφέρεια της Αττικής και σε απομακρυσμένα σημεία όπως για παράδειγμα Ανάβυσσο, Ωρωπό, Λαύριο, Μέγαρα θα χρεώνονται με 5 ευρώ επιπλέον επιβάρυνση, με παράδοση στην εξωτερική είσοδο του χώρου παράδοσης (πεζοδρόμιο). Οι παραδόσεις θα γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως μίας ημέρας πριν την αποστολή. Θα πρέπει να δίδονται από τον πελάτη τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, όνομα παραλήπτη και ώρες παραλαβής στην οικία ή κατάστημα με εύρος τριών ωρών. Θα καταβάλλεται το ποσό πώλησης του προϊόντος συν 5 ευρώ μεταφορικά κόστη. Τα κουτιά θα είναι σφραγισμένα και δεν επιτρέπεται να ανοίγονται πριν την αγορά τους.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής και παραλαβής των προϊόντων μας με ποικίλους τρόπους εκτός Αττικής.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ σε τοποθεσίες που είναι εκτός Αττικής θα γίνονται ως εξής:

 • Θα δίδονται από τον πελάτη τα ακριβή στοιχεία αποστολής(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση οικίας ή καταστήματος, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο επικοινωνίας, ώρες δυνατότητας παραλαβής με εύρος τριών ωρών)

 • Στην συνέχεια θα αποστέλλεται το προϊόν

 • Σε 1-3 ημέρες θα παραλαμβάνεται και θα πληρώνεται το ποσό πώλησης του σύν έξοδα αντικαταβολής και μεταφοράς του 5.90 ευρώ για όλη την Ελλάδα μέχρι 2 κιλά βάρος.

 • Σε αυτήν την παρίπτωση ανήκουν και οι απομακρυσμένες και οι σχετικά δυσπρόσιτες περιοχές εντός Αττικής για αντικαταβολή.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ θα γίνονται και στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να καταβάλλει όλο το ποσό των μεταφορικών και της αξίας του προϊόντος και μετά να σταλθεί η παραγγελία μέσω ΕΛΤΑ ή μέσω συνεργαζόμενου μεταφορέα. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι 2.9 ευρώ αντί 5.9 που είναι με την αντικαταβολή. Ζητήστε μας να σας αποστείλλουμε τον εταιρικό μας λογαριασμό αυτό φαίνεται παρακάτω.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ τέλος θα γίνονται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω ΕΛΤΑ σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πληρώσει μέσω κάρτας. Θα πρέπει να επισκεφτεί το eshop μας www.beeodna.eu. Εκεί πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία φαίνονται και τα κόστη των μεταφορικών και η καθοδήγηση για τον τρόπο πληρωμής.

Η κύρια αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι όχι μόνο με την ποιότητα αλλά και με την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των προϊόντων των παραγγελιών τους. Με την τοποθέτηση στην κορυφή των παραπάνω, παρέχουμε επίσης ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής και παράδοσης για αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα πάνω από 49 € και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για την Ευρώπη με παραγγελία αξίας 99 € και άνω. Συμπερασματικά, δωρεάν παραγγελίες σε GR Παραγγελίες άνω των 49 € και πάνω από 99 € Για Διεθνείς Παραγγελίες.

Το κατάστημά μας επεξεργάζεται τις πληρωμές μέσω της πλατφόρμας του wordpress και της vivawallet, τα οποία τηρούν το πρότυπο ασφαλείας δεδομένων βιομηχανικής κάρτας πληρωμών (PCI DSS). Αυτό σημαίνει ότι το wordpress κρυπτογραφεί τα στοιχεία πληρωμής σας με το υψηλότερο επίπεδο διαθέσιμου εμπορικού διαθέσιμου κλειδιού κρυπτογράφησης (128 bit).

Επιπρόσθετα εργαζόμαστε επιμελώς για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες πληρωμής του πελάτη μας ασφαλείς από το Vivawallet ως επεξεργαστή πληρωμής μας. Ο επεξεργαστής κρατά όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και του τραπεζικού σας λογαριασμού κρυπτογραφημένα από εμάς και από οποιονδήποτε άλλο. Το μόνο που χρησιμοποιούμε είναι η διεύθυνση χρέωσης και τα στοιχεία αποστολής σας.

Στη σελίδα του προϊόντος μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις φωτογραφίες του προϊόντος, την περιγραφή, τη διαθέσιμη ποσότητα, την τιμή μονάδας, τις προτιμήσεις, τη συνολική τιμή με ΦΠΑ και έξοδα αποστολής, το κουπόνι έκπτωσης εάν υπάρχει και ο τόπος και ο χρόνος αποστολής. Αυτά θα είναι εύκολα ορατά στον τελικό καταναλωτή πριν επιβεβαιώσουν την παραγγελία και την αποστολή των χρημάτων. Η πληρωμή γίνεται ως εξής:

Ο πελάτης βλέπει το προϊόν στο κατάστημα και, αν τον ενδιαφέρει, πατά το κουμπί ADD TO CART (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ).
Στην συνέχεια εμφανίζεται η σελίδα του προϊόντος με όλες τις παραπάνω πληροφορίες για να ενημερώσετε τον πελάτη σχετικά με όλα τα στοιχεία του προϊόντος.
Στο επόμενο βήμα, εάν πατήσετε το κουμπί ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ, στο εικονίδιο θα εμφανιστεί το εικονίδιο επιβεβαίωσης. Αν θέλει να συνεχίσει, θα πρέπει να κάνει κλικ στο PROCEED TO CHECKOUT (Μετά την πρώτη επιλογή Ι aggree …) και στη συνέχεια το προϊόν εισέρχεται στη σελίδα που ο πελάτης βάζει τα στοιχεία του και ο οποίος καθορίζει την μέθοδο πληρωμής και αποστολής.
Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να βάλετε το κουπόνι έκπτωσης και να σας βγάλει το τελικό κόστος του προϊόντος.

Τέλος, μετά τα παραπάνω βήματα, το προϊόν βρίσκεται στο καλάθι πληρωμένο και έτοιμο προς αποστολή προς τον τελικό πελάτη.

Οι μέθοδοι πληρωμής είναι:

 1. Paypal και Vivawalet

Πρόκειται για το ασφαλέστερο διεθνές (paypal) και αντίστοιχα ελληνικό (vivawallet) σύστημα πληρωμών και συναλλαγών που μεσολαβεί μεταξύ του πελάτη και του πωλητή. Δεν συνεπάγεται πρόσθετο κόστος για τον αγοραστή.
2. Χρεωστική Κάρτα μέσω POS μόνο από το φυσικό κατάστημα στη Νίκαια Αττικής στην Ελλάδα.

Μπορεί ο καταναλωτής χωρίς πρόσθετες και κρυφές χρεώσεις να κάνει χρήση της υψηλής ασφάλειας των χρεωστικών καρτών του, όπως: Visa Mastercard και πολλές άλλες.
3. Με μετρητά κατά την παράδοση. Αυτό ισχύει μόνο για την Ελλάδα και όχι για άλλες χώρες.

Όταν παραληφθεί το προϊόν, θα εξοφληθεί αυτή την στιγμή με την καταβολή του τέλους παράδοσης (5,9 ευρώ η αντικαταβολή μέχρι 2 κιλά), παραλαμβάνοντας το δέμα μας από τον συνεργαζόμενο courier μας. Μερικές φορές η εταιρεία μας κάνει κάποιες προσφορές μη χρέωσης της αποστολής της. Ακόμη και όταν συμβεί αυτό, θα επικοινωνεί με τους πελάτες της μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της και θα εμφανίζεται επίσης με την τιμή της τελικής αγοράς του προϊόντος.
4. Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Beeodna.

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, το ποσό που έχει κατατεθεί στο καλάθι αγορών θα πρέπει να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που εμφανίζεται παρακάτω. Όταν γίνει η παραπάνω κατάθεση, το σύστημά μας θα ειδοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής και η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη αμέσως (Χρόνος Χειρισμού). Στην περίπτωση της ίδιας τράπεζας, ο αγοραστής δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα.
Σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας, χρεώνεται με το συνολικό κόστος της ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Εθνικό – IBAN: GR7801101930000019300470077
Αριθμός λογαριασμού: 193 / 004700-77
Μόλις αποφασίσετε για τον τρόπο που θέλετε να πληρώσετε, κάντε κλικ στο σχετικό πεδίο και στο επόμενο βήμα μπορείτε να βάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Σε αυτό το σημείο, ανάλογα με την μέθοδο πληρωμής, ενδέχεται να σας ζητηθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της συναλλαγής σας. Ο εκδότης της κάρτας είναι αυτός που σας ζητάει τις πληροφορίες και σχετίζεται με κωδικούς πρόσβασης που σας αναγνωρίζουν ως εξουσιοδοτημένο χρήστη κάρτας.
Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται στην επικύρωση και την εξουσιοδότηση τόσο του εαυτού όσο και του εκδότη της κάρτας για τη διατήρηση της ασφάλειας και την πρόληψη της απάτης. Η απάτη στο Διαδίκτυο είναι παράνομη και οι δράστες θα διωχθούν σε όλες τις περιπτώσεις.
Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε το PayPal ως τρόπο πληρωμής, αν η παραγγελία σας περιέχει πληροφορίες προ-παραγγελίας.

Όταν ένας πελάτης πραγματοποιεί μια πληρωμή χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία πληρωμής πρέπει να ληφθούν και να σταλούν στην τράπεζά τους για επεξεργασία. Αν χρησιμοποιείτε πάροχο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, τότε θα πρέπει να αποφασίσετε πώς να καταγράψετε την πληρωμή από τους πελάτες σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των ρυθμίσεών σας ώστε να καταγράφουν αυτόματα την πληρωμή κατά τη στιγμή της πώλησης ή να πραγματοποιούν χειρωνακτική καταβολή πληρωμής αργότερα. Αν ρυθμίσετε τη μη αυτόματη λήψη, θα πρέπει να καταγράψετε πληρωμές από τη σελίδα Παραγγελίες στο διαχειριστή σας.

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να ενεργοποιήσω την κάρτα μου;

Πολλοί πελάτες καταγράφουν την ταυτότητά πληρωμής τους με τον εκδότη της κάρτας τους.

Για ποιους απευθύνομαι για περισσότερες πληροφορίες;

Οι πελάτες θα πρέπει να έχουν λάβει πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επαλήθευσης πληρωμών από τους εκδότες των καρτών τους. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες ή αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας, επικοινωνήστε απευθείας με τον εκδότη της κάρτας σας.

Η πληρωμή για λογαριασμό μας δεν θα ληφθεί άμεσα από την πληρωμή μας. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να γίνει σωστή επεξεργασία. Η τράπεζά σας θα εμφανιστεί ως κράτηση και θα αποδεσμευτεί μόνο όταν υποβληθεί σε επεξεργασία για τελική παράδοση.
Όταν υπάρχει περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας σας, θα συνεχίσουμε με τη διαδικασία ακύρωσης στην τράπεζα που εισήγαγε τα χρήματα. Εάν η διαδικασία συνεχίζει να εξαντλείται μέσα στις επόμενες ημέρες χωρίς την επιθυμητή έκβαση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την τράπεζα για τις απαραίτητες ενέργειες μετά την ακύρωση της πληρωμής.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την gift card μου online;
Όχι, ακόμα. Στο εγγύς μέλλον αναμένεται.

Για να βρείτε το προϊόν που θέλετε μπορείτε να πάτε για αναζήτηση στη μηχανή αναζήτησης στο κύριο μενού παραπάνω. Διαφορετικά, όταν μεταβείτε στην κατηγορία καταστημάτων στα αριστερά, εμφανίζονται όλα τα φίλτρα αναζήτησης προϊόντων ανά κατηγορία, μάρκα, περιοχή κ.λπ. Στη συνέχεια, αν βρείτε το προϊόν που θέλετε και κάντε κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του προϊόντος και στη συνέχεια ένα άλλο κλικ στο καλάθι αγορών. Εκεί θα πάτε στο ταμείο για να βάλετε τα στοιχεία σας και τον τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Στη συνέχεια, θα λάβουμε μια ειδοποίηση εάν ετοιμάσουμε την παραγγελία να αποσταλεί στη διεύθυνση που μας δώσατε.

Μόλις βρω το προϊόν που με ενδιαφέρει και το έβαλα στο καλάθι αγορών με τις απαραίτητες λεπτομέρειες μπορώ να αλλάξω ακόμη και την ποσότητα που θέλω να αγοράσω από το πεδίο με τον αριθμό και το βέλος.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο “Αγοράστε τώρα” και μεταβείτε στις πληροφορίες πελατών για να καταχωρίσετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Αφού το κάνετε, θα μεταφερθείτε στην περιοχή πληρωμής όπου μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης για αυτήν την παραγγελία. Εκεί πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής. Μετά την επιλογή της μεθόδου αποστολής και κάνοντας κλικ στο κουμπί ‘Τελική παραγγελία’, θα μεταφερθείτε στη σελίδα Πληρωμή, για παράδειγμα στη σελίδα paypal για να καταχωρίσετε τους αντίστοιχους κωδικούς.

Σε πολλά προϊόντα όπως τα ρούχα υπάρχει ένα γράφημα μεγέθους που θα σας δείξει τα μεγέθη. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε σωστή απόφαση σχετικά με την αγορά σας. Επειδή έχουμε πολλές συνεργασίες με διάφορους κατασκευαστές στα διαγράμματα ταξινόμησης μεγέθους, μπορεί να υπάρξουν κάποιες σοβαρές διαφορές στα μεγέθη.

 Έχουμε μόνο τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Φυσικά, μετά από διαβουλεύσεις, θα μπορούσαμε να βρούμε το υπό εξέταση προϊόν για δεύτερη φορά μετά την έρευνα των προμηθευτών μας εταίρων.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι σχετικά μεγάλη και φυσικά εξαρτάται από τους προμηθευτές μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερα προϊόντα από αυτά που μπορούμε να συναντήσουμε τη στιγμή της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πότε μπορούμε να σας καλύψουμε. Σε περίπτωση διαθεσιμότητας στα τελευταία κομμάτια, θα σας ειδοποιήσουμε στη σελίδα του καλαθιού για το ποσό που μπορείτε να αγοράσετε εμφανίζοντας το μήνυμα. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τα παραπάνω στοιχεία και να προσπαθήσετε ξανά όταν το απόθεμα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Σε πολλές περιπτώσεις, θέτουμε το μέγιστο ποσό των διαθέσιμων στοιχείων που προσφέρουμε για να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα μας.

Πώς μπορώ να ζητήσω κωδικό έκπτωσης και να τον εισάγω στο ηλεκτρονικό κατάστημα;
Για να μπορέσετε να εκδώσετε έναν κωδικό έκπτωσης και να τον εφαρμόσετε στην παραγγελία σας, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

Στο καλάθι αγορών σας συμπληρώστε τα στοιχεία αγοράς του επιθυμητού προϊόντος σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε την έκπτωση που θέλετε. Μόλις τελειώσετε με αυτό το βήμα που ονομάζεται πληροφορίες για τον πελάτη, πρέπει να πατήσετε το κουμπί συνέχισης για την αποστολή.
Στο πεδίο της μεθόδου αποστολής, θα επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που θα εμφανίζει την αποστολή και την τελική τιμή με την δεξαμενή που αγοράζει ο τελικός πελάτης. Αφού ολοκληρώσετε τις επιλογές από αυτό το πεδίο, κάντε κλικ στην επιλογή “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”.
Συνεχίστε τη διαδικασία πληρωμής μέχρι να φτάσετε στη σελίδα πληρωμής.
Στην επάνω δεξιά κάτω από την μίνι περιγραφή του προϊόντος μπορείτε να δείτε το πεδίο ” Έκπτωση ”, στο οποίο αν κάνετε αριστερό κλικ στο εσωτερικό σας, θα μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό έκπτωσης. Μόλις το κάνετε, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή, οπότε η περικοπή μεταφέρεται αυτόματα στο σύστημα πληρωμών.
Αν είναι επιτυχής, θα δείτε μια έκπτωση που εφαρμόζεται στην παραγγελία σας στη δεξιά πλευρά της “Περίληψης παραγγελιών”.

Υψηλή ποιότητα
Τα προϊόντα της εταιρείας μας προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στο εξωτερικό για αθλητικό εξοπλισμό και αθλητική διατροφή από επιλεγμένους παραγωγούς της ελληνικής superfood. Τα παραπάνω προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και προδιαγραφών που πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπ

Πότε θα λάβω την επιβεβαίωση της παραγγελίας μου;
Αν αγοράσετε ένα προϊόν, θα δείτε μια σελίδα επιβεβαίωσης παραγγελίας προϊόντος όπου θα δείτε καθαρά το προϊόν που αγοράσατε, το κόστος του οποίου έχετε επιλέξει να παραδώσετε. Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας και την ηλεκτρονική πληρωμή μέσω του καλαθιού, αποστέλλεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις λεπτομέρειες που έχετε παράσχει για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα σας καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα της πώλησής της. Απευθείας, θα τοποθετήσουμε την παραγγελία στη διαδικασία επεξεργασίας και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα για οποιεσδήποτε αλλαγές.

Όσον αφορά την παρακολούθηση της παραγγελίας, όταν σας παραδοθεί από τη μεταφορά (π.χ. ELTA), θα ειδοποιηθείτε αμέσως μέσω της διαδικασίας παρακολούθησης πληροφοριών. Διαφορετικά, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο του μεταφορέα και να τον ενημερώσετε όποτε θέλετε να εξελιχθεί.

Υπάρχουν πληροφορίες παρακολούθησης και ποια;
Ναί. Με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που ενημερώνεται από τον μεταφορέα μας. Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλες τις πληροφορίες αποστολής και έναν εκτιμώμενο χρόνο αποστολής. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία παραγγελίας, στείλτε μας στη διεύθυνση beeodna@gmail.com. Όταν ο courier εκδίδει τον κώδικα παρακολούθησης και τον αποστέλλει, ενημερώνουμε άμεσα την παραγγελία σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι ορισμένες κατηγορίες αποστολής από την ELTA έχουν χωρίς αριθμούς παρακολούθησης.

Σε ποιες χώρες στέλνουμε τα προϊόντα μας;
Στέλνουμε στην Ελλάδα σε όλες τις περιφέρειές της και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις λόγω δυσπρόσιτων περιοχών και απαγορευμένων στρατιωτικών χωρών. Επίσης, στέλνουμε περιστασιακά σε όλο τον κόσμο.

Συμπεριλαμβάνονται οι δυνητικοί δασμοί και οι πρόσθετοι φόροι στην τελική τιμή;
Δεν περιλαμβάνονται. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις εδώ. Η πρώτη περίπτωση κατά την οποία οι παραγγελίες βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξέρχονται από το φυσικό μας κατάστημα ή από τις αποθήκες του προμηθευτή μας δεν υπόκεινται σε εισαγωγικούς δασμούς και η δεύτερη περίπτωση μπορεί να χρεωθεί τα τέλη που θα εισπραχθούν όταν η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παράδοσης. Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή τέτοιων εισαγωγικών δασμών και φόρων. Δεν έχουμε έλεγχο αυτών των χρεώσεων και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το ποσό τους. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας.

Τι θα συμβεί αν προ-παραγγείλω ένα στοιχείο;
Εάν έχετε παραγγείλει προπαραγγελία αντικειμένων με ημερομηνία έναρξης, τότε θα κρατήσουμε την συνολική σας παραγγελία μέχρι την ημερομηνία έναρξης. Η συνολική παραγγελία θα υποβληθεί σε επεξεργασία από εμάς την ή πριν από την ημέρα της έναρξης.

Παράδοση εξατομικευμένων αντικειμένων προπαραγγελίας

Εάν έχετε παραγγείλει προπαραγγελία αντικειμένων με ημερομηνία έναρξης και ζητήσατε να γίνει εξατομίκευση του στοιχείου, τότε θα κρατήσουμε την συνολική σας παραγγελία μέχρι την ημερομηνία έναρξης. Τα προπαρασκευασμένα εξατομικευμένα στοιχεία είναι μη επιστρεφόμενα (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματα σας). Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τους χρόνους παράδοσης 24 ωρών σε εξατομικευμένα αντικείμενα, θα προσπαθήσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας έτοιμη για παράδοση σε σας έγκαιρα, ωστόσο λόγω του παρατεταμένου χρόνου επεξεργασίας αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Η συνολική παραγγελία θα υποβληθεί σε επεξεργασία μόλις τα προϊόντα εξατομικευτούν.

Τι συμβαίνει εάν η παραγγελία μου περιέχει εξατομικευμένα στοιχεία;
Τα εξατομικευμένα προϊόντα είναι μη επιστρεφόμενα (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτό δεν επηρεάζει τα εκ του νόμου δικαιώματα σας). Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τους χρόνους παράδοσης 24 ωρών σε εξατομικευμένα αντικείμενα, θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε την παραγγελία σας εγκαίρως, ωστόσο λόγω του εκτεταμένου χρόνου επεξεργασίας αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Η συνολική παραγγελία θα υποβληθεί σε επεξεργασία μόλις τα προϊόντα εξατομικευτούν.

Χρησιμοποιούμε την Ελληνική Ταχυδρομική Υπηρεσία (ΕΛΤΑ) για να παραδώσει τις παραγγελίες μας από την Ελλάδα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.
Χρησιμοποιούμε το Courier For You (ελληνικό courier) για να παραδίδουμε τις παραγγελίες μας από την Ελλάδα στην Ελλάδα με μετρητά κατά την παράδοση σε όλη την Ευρώπη.

Αλλοι couriers είναι παρακάτω

 • ΕLTA 
 • UPS
 • DHL 
 • TNT 
 • GLS 
 • DPD 
 • ROYAL MAIL 

Μερικές φορές τα προϊόντα σας θα παραδοθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες, οπότε πρώτα απ ‘όλα, ελέγξτε τα μηνύματά σας από εμάς για να δείτε αν κάποιο από τα στοιχεία σας θα φτάσει ξεχωριστά. Δεν θα χρεωθείτε επιπλέον έξοδα ταχυδρομείου.

Εάν υπάρχει 0 στη στήλη ποσότητας του τιμολογίου σας, αυτό σημαίνει ότι δυστυχώς δεν είχαμε το απόθεμα του στοιχείου που ήταν να σας στείλει.
Εάν το δελτίο παράδοσης λέει ότι ένα στοιχείο πρέπει να είναι στο δέμα σας, αλλά δεν είναι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ενημερώνοντάς μας, ποια στοιχεία πιστεύετε ότι λείπουν.

Μπορώ να πραγματοποιήσω αλλαγές στην παραγγελία μου;
Όχι, μόλις γίνει η παραγγελία, δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή τροποποιήσεις στην παραγγελία σας, αυτό περιλαμβάνει τη διεύθυνση παράδοσης, την επιλογή παράδοσης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να είμαστε σε θέση να ακυρώσουμε την παραγγελία σας, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας την ακύρωση της παραγγελίας σας. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν πετύχαμε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Αν δεν ακολουθήσετε τις διαδικασίες επιστροφής για ανεπιθύμητα αντικείμενα.

Τα στοιχεία θα ακυρωθούν από την παραγγελία σας, αν δεν μπορέσουμε να τα εντοπίσουμε κατά τη διαδικασία συλλογής. Ο συνηθέστερος λόγος είναι ότι δεν έχουμε πλέον το απόθεμα στο απόθεμα.

Ο ιστότοπός μας ενημερώνεται σε τακτική βάση και όλα τα στοιχεία που διαφημίζονται στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμα τη στιγμή της ενημέρωσης. Δυστυχώς σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις όπου έχουμε μικρές ποσότητες ενός συγκεκριμένου στοιχείου, οι παραγγελίες που τοποθετούνται μεταξύ ενημερώσεων μπορεί να υπερβούν την ποσότητα των στοιχείων που διαθέτουμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα διαθέτουμε τα προϊόντα στους πελάτες με βάση την αρχή της “πρώτης επείγουσας εξυπηρέτησης”.

Δεν θα χρεωθείτε για τα στοιχεία που ακυρώθηκαν και οι εξουσιοδοτήσεις πληρωμής που γίνονται κατά τη στιγμή της τοποθέτησης της παραγγελίας θα εκκαθαριστούν αυτόματα από την τράπεζά σας. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει έως και 5 ημέρες, ανάλογα με τις διαδικασίες της τράπεζάς σας. Για παραγγελίες από το εξωτερικό αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για λεπτομέρειες.

Δεν έχω λάβει το δέμα μου ακόμα;
Αν ο courier μας δεν μπόρεσε να φτάσει σε εσάς όταν προσπάθησαν να παραδώσουν τα αγαθά σας, μπορεί να έχουν παραδώσει το δέμα σε έναν από τους γείτονές σας. Πρέπει να έχετε λάβει μια κάρτα από τον courier για να εξηγηθεί αυτό. Εάν έχετε δοκιμάσει τους γείτονές σας, το δέμα σας εξακολουθεί να λείπει, επικοινωνήστε μαζί μας και θα διερευνήσουμε περαιτέρω.

Γιατί η παραγγελία μου δεν έχει παραδοθεί και επιστραφεί σε εσάς;
Ο συνηθέστερος λόγος για αυτό είναι επειδή ο courier επιχείρησε να παραδόσει και δεν ήταν σε θέση να λάβει μια υπογραφή για παράδοση. Μπορείτε να ελέγξετε τον λόγο ακολουθώντας τον σύνδεσμο παρακολούθησης ο οποίος σας έστειλε e-mail.

Οι παραγγελίες που επιστρέφονται πίσω σε εμάς επιστρέφονται αυτόματα εκτός εάν περιέχουν εξατομικευμένα στοιχεία, οπότε θα τα αποστείλουμε εκ νέου σε εσάς.

Παραγγελίες Πίσω
Εάν αφήσετε ένα προϊόν πίσω στην παραγγελία σας επειδή είναι προσωρινά εκτός αποθέματος, μπορούμε να σας στείλουμε τα στοιχεία που βρίσκονται σε απόθεμα σε πρώτη φάση και αυτά που εκκρεμούν να τα στείλουν όταν επιστρέψουν στο κατάστημά μας χωρίς να επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα τη δεύτερη παράδοση.

Γενικές Πληροφορίες Παραγγελίας
Τι σημαίνει η κατάσταση της παραγγελίας μου;

Με κάθε αυτόματη αλλαγή στην κατάσταση της παραγγελίας, θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν οι παρακάτω πληροφορίες δεν απαντήσουν στην ερώτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να σας δώσουμε μια περαιτέρω εξήγηση.

Η πληρωμή απορρίφθηκε / απέτυχε:
Κάτι έχει πάει στραβά, δοκιμάστε να τοποθετήσετε ξανά την παραγγελία σας ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Αναμονή αποστολής:
Η παραγγελία σας έχει ληφθεί με επιτυχία και είναι έτοιμη για συσκευασία στην αποθήκη μας.
Αποστέλλονται:
Η παραγγελία σας έχει σταλεί.
Αναμονή Επιστροφής:
Έχετε καταγράψει αυτό το στοιχείο ως επιστρεφόμενο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν το λάβουμε.
Ακύρωση παραγγελίας:
Η παραγγελία σας ακυρώθηκε είτε επειδή το ζήτησες είτε επειδή έχει υποβληθεί μια παραγγελία αντικατάστασης. (Η κατάσταση αυτή εμφανίζεται μερικές φορές όταν έχει επιστραφεί το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας σας.)
Επιστροφή χρημάτων:
Η παραγγελία σας έχει επιστραφεί εξ ολοκλήρου.

Εγγύηση χρημάτων
Από την ημερομηνία παραλαβής της απόδειξης αγοράς του προϊόντος και για άλλες 30 ημέρες, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Αυτό φυσικά θα συμβεί εάν το προϊόν και η συσκευασία δεν έχουν υποστεί ζημιά και ανοιχτά και το προϊόν δεν έχει ελεγχθεί ή χρησιμοποιηθεί. Τα έξοδα επιστροφής χρεώνονται στον πελάτη μας σε κάθε περίπτωση.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πρέπει πρώτα να εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής. Η τράπεζά σας στην οποία έχετε τα χρήματα θα εγκρίνει τότε αυτό το ποσό της πλήρους παραγγελίας στον λογαριασμό σας. Αυτό θα υπάρξει ως μη τελικό και θα εκκρεμεί και δεν μπορεί να προσληφθεί από εμάς.

Μόλις ακυρώσουμε μια παραγγελία, αποστέλλουμε αυτόματα πληροφορίες στην τράπεζά σας για να τους ζητήσουμε να αποδεσμεύσουν οποιαδήποτε εξουσιοδότηση. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει έως και 5 ημέρες, ανάλογα με τις διαδικασίες της τράπεζάς σας. Για παραγγελίες από το εξωτερικό αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για λεπτομέρειες.

Για να βρείτε το προϊόν που θέλετε μπορείτε να πάτε για αναζήτηση στη μηχανή αναζήτησης στο κύριο μενού παραπάνω. Διαφορετικά, όταν μεταβείτε στην κατηγορία των καταστημάτων στα αριστερά, εμφανίζονται όλα τα φίλτρα αναζήτησης προϊόντων ανά κατηγορία, μάρκα, περιοχή κ.λπ. Στη συνέχεια, αν βρείτε το προϊόν που θέλετε και κάντε κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του προϊόντος και στη συνέχεια ένα άλλο κλικ στο καλάθι αγορών. Εκεί θα πάτε στο ταμείο για να βάλετε τα στοιχεία σας και τον τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Στη συνέχεια, θα λάβουμε μια ειδοποίηση εάν ετοιμάσουμε την παραγγελία να αποσταλεί στη διεύθυνση που μας δώσατε.

Μόλις βρω το προϊόν που με ενδιαφέρει και το έβαλα στο καλάθι αγορών με τις απαραίτητες λεπτομέρειες μπορώ να αλλάξω ακόμη και την ποσότητα που θέλω να αγοράσω από το πεδίο με τον αριθμό και το βέλος.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο “Αγοράστε τώρα” και μεταβείτε στις πληροφορίες πελατών για να καταχωρίσετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Αφού το κάνετε, θα μεταφερθείτε στην περιοχή πληρωμής όπου μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης για αυτήν την παραγγελία. Εκεί πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής. Μετά την επιλογή της μεθόδου αποστολής και κάνοντας κλικ στο κουμπί ‘Τελική παραγγελία’, θα μεταφερθείτε στη σελίδα Πληρωμή, για παράδειγμα στη σελίδα paypal για να καταχωρίσετε τους αντίστοιχους κωδικούς.

Σε πολλά προϊόντα όπως τα ρούχα υπάρχει ένα γράφημα μεγέθους που θα σας δείξει τα μεγέθη. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε σωστή απόφαση σχετικά με την αγορά σας. Επειδή έχουμε πολλές συνεργασίες με διάφορους κατασκευαστές στα διαγράμματα ταξινόμησης μεγέθους, μπορεί να υπάρξουν κάποιες σοβαρές διαφορές στα μεγέθη.

Συνήθως όχι. Έχουμε μόνο τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Φυσικά, μετά από διαβουλεύσεις, θα μπορούσαμε να βρούμε το υπό εξέταση προϊόν για δεύτερη φορά μετά την έρευνα των προμηθευτών μας εταίρων.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι σχετικά μεγάλη και φυσικά εξαρτάται από τους προμηθευτές μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερα προϊόντα από αυτά που μπορούμε να συναντήσουμε τη στιγμή της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πότε μπορούμε να σας καλύψουμε. Σε περίπτωση διαθεσιμότητας στα τελευταία κομμάτια, θα σας ειδοποιήσουμε στη σελίδα του καλαθιού για το ποσό που μπορείτε να αγοράσετε εμφανίζοντας το μήνυμα. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τα παραπάνω στοιχεία και να προσπαθήσετε ξανά όταν το απόθεμα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Σε πολλές περιπτώσεις, θέτουμε το μέγιστο ποσό των διαθέσιμων στοιχείων που προσφέρουμε για να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα μας.

Για να μπορέσετε να εκδώσετε έναν κωδικό έκπτωσης και να τον εφαρμόσετε στην παραγγελία σας, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

Στο καλάθι αγορών σας συμπληρώστε τα στοιχεία αγοράς του επιθυμητού προϊόντος σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε την έκπτωση που θέλετε. Μόλις τελειώσετε με αυτό το βήμα που ονομάζεται πληροφορίες για τον πελάτη, πρέπει να πατήσετε το κουμπί συνέχισης στη μέθοδο αποστολής.
Στο πεδίο της μεθόδου αποστολής, θα επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που θα εμφανίζει την αποστολή και την τελική τιμή με την δεξαμενή που αγοράζει ο τελικός πελάτης. Αφού ολοκληρώσετε τις επιλογές από αυτό το πεδίο, κάντε κλικ στην επιλογή “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”.
Συνεχίστε τη διαδικασία πληρωμής μέχρι να φτάσετε στη σελίδα πληρωμής.
Στην επάνω δεξιά κάτω από την μίνι περιγραφή του προϊόντος μπορείτε να δείτε το πεδίο ” Έκπτωση ”, στο οποίο αν κάνετε αριστερό κλικ στο εσωτερικό σας, θα μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό έκπτωσης. Μόλις το κάνετε, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή, οπότε η περικοπή μεταφέρεται αυτόματα στο σύστημα πληρωμών.
Αν είναι επιτυχής, θα δείτε μια έκπτωση που εφαρμόζεται στην παραγγελία σας στη δεξιά πλευρά της “Περίληψης παραγγελιών”.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στο εξωτερικό για αθλητικό εξοπλισμό και αθλητική διατροφή από επιλεγμένους παραγωγούς της ελληνικής superfood. Τα παραπάνω προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και προδιαγραφών που πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα.