Ποια είναι η Beeodna

Ποια είναι η Beeodna

Tα παραπάνω προϊόντα διατίθενται προς το παρόν, στο φυσικό μας κατάστημα και προσεχώς σε άλλα 4 ηλεκτρονικά καταστήματα όπως στο:

  • www.beeodna.gr για την ελληνική αγορά
  • www.beeodna.com για την ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά
  • Αmazon.beeodna.UK για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και την Ευρωπαϊκή
  • ebay.beeodna.UK για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και την Ευρωπαϊκή’

Τέλος οι συντελεστές της Beeodna είναι βραβευμένοι σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Οι αξίες μας : Οι αξίες που πρεσβεύει η Beeodna έχουν να κάνουν με την Υπευθυνότητα, το Ήθος, την Συνέπεια, την Πελατοκεντρική προσέγγιση, την Οργάνωση και την Αποτελεσματικότητα. Όλα τα παραπάνω είναι τα συστατικά της συνταγής της επιτυχίας για την επιχείρησή μας και αποτελούν πυλώνες για το στιβαρό οικοδόμημα μας.

Το όραμά μας : Να αποτελέσουμε το εφαλτήριο για μια διαφορετική αθλητική κουλτούρα όσον αφορά την διατροφή και εξοπλισμό του σύγχρονου αθλητή. Με λίγα λόγια να μεταλαμπαδεύσουμε τα αρχαιοελληνικά αθλητικά διατροφικά ιδεώδη και στους σύγχρονους συναδέλφους τους και να τους εξοπλίσουμε με πραγματικά ποιοτικό καινοτόμο υλικό που θα τους κάνει να αισθανθούν άνετα, με ασφάλεια και υγεία. , με συνέπεια αυτό να εγγυάται τις πιο οικονομικές τιμές σε συνάρτηση με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και την γρήγορη, συνεπή και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή.

Η φιλοσοφία μας: Όσον αφορά την φιλοσοφία μας βασίζεται σε κάποιες αρχές και στόχους που θέτουμε από την αρχή και αποτελούν την αποστολή μας. Μερικοί βασικοί από αυτούς είναι:

  1. Να παρέχουμε στους σύγχρονους αθλητές τα πιο καινοτόμα και χρηστικά προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς τα οποία υπόκεινται στους πιο αυστηρούς ελέγχους.
  2. Να τους παρέχουμε υπερτροφές παραγώμενες αποκλειστικά από Έλληνες πιστοποιημένους παραγωγούς, που κατέχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.
  3. Να στήσουμε ένα πελατοκεντρικό δίκτυο εξυπηρέτησης των αθλητών με προσωπικό που θα γνωρίζει το αντικείμενο και θα το αγαπάει ιδιαίτερα.
  4. Να προσφέρουμε μία εξαιρετική εμπειρία στον αθλητή από το φυσικό και τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα μέχρι και την στιγμή που θα καταναλώσει τα προϊόντα μας.
  5. Να εμπνέουμε τον ανάλογο σεβασμό, ως brand, σε συνεργάτες και τελικούς πελάτες.
  6. Να αναζητούμε συνεχώς λύση για τις ανάγκες και τα προβλήματα του σύγχρονου αθλητή όσον αφορά την διατροφή του και τον εξοπλισμό.

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart