ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σκούρο μέλι του δάσους. Ένα ελιξίριο υψηλής θρεπτικής αξίας με απεριόριστα οφέλη για την υγεία και την ενέργεια του αθλητή. Φυσικό ακατέργαστο μέλι, συλλεχθέν από τα παρθένα, σπάνια δάση των Υψίπεδων της κεντρικής και βόρειας Θεσσαλίας.

Εξαιρετική γεύση και ποιότητα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Βαθύ σκοτεινό, παχύρευστο με χαμηλή συγκέντρωση φυσικών σακχάρων φρουκτόζη και γλυκόζη. Περιέχει επίσης σπόρους γύρης από τα σπάνια βότανα και τα φυτά των περιοχών Αγράφα, Κοζιάκα και Ολύμπου. Η πλούσια βιοποικιλότητα αυτών των περιοχών είναι ενδεικτική της υψηλής ποιότητας του μελιού Beeodna.

Τα παραπάνω αποδεικνύονται επίσης από έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία αποδεικνύει ότι οι σκοτεινές ποικιλίες μελιού της Θεσσαλικής γης είναι πρώτα σε συγκέντρωση φαινολών υπεύθυνων για την υψηλή αντιοξειδωτική τους δράση.

 Μεταξύ των 48 τύπων μελιού, συμπεριλαμβανομένου του πιο διάσημου μέλιτος Manuka, μέλι thaliana, κάστανο και έλατο μέλι έχουν βρεθεί να είναι το πιο αντιοξειδωτικό με την υψηλότερη συγκέντρωση μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Φυσικά, αυτό δεν θα ήταν αρκετό αν ο θησαυρός αυτός δεν συλλέγεται από τους ανθρώπους που αγαπούν, την αγάπη για τη φύση, το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η Beeodna, η οποία ειδικεύεται στις ανάγκες του σύγχρονου αθλητή, συνεργάζεται με τις κορυφαίες ομάδες μελισσοκομίας της περιοχής, αποτελούμενες από ένα γεωπονικό τμήμα, ένα τμήμα παραγωγής και ένα τμήμα εξαγωγής. Αυτές οι ομάδες μελισσοκόμων αναπτύσσουν συνεχώς καινοτόμα προϊόντα μελισσών, υψηλής ποιότητας και με τις πιο κατάλληλες προδιαγραφές και πιστοποιητικά ποιότητας όπως το HACCP και το ISO22000.